Hírek

Kedves jelenlegi és jövőbeli partnereink,

sajnos lassan vége a szezonnak, közeleg a téliesítés ideje.

Annak érdekében, hogy jövőre is gondtalanul hajózhasson és tavasszal ne érje kellemetlen meglepetés, ideje gondoskodni a szakszerű téliesítésről. Szervizünkben továbbra is a vállaljuk hajók, motorok téliesítését, természetesen garanciával.

 

A TÉLIESITÉSSEL megválthatja nyugalmát a téli időszakra!

Sajnos ebben az évben is találkoztunk olyan hajóval, melyet nem vagy nem szakszerűen téliesítettek. Ezzel abban a pillanatban megspóroltak pár tízezer Ft-ot. Télen a motor szétfagyott. Az új motor ára nagyságrendekkel több. Megérte?

Sok szeretettel várunk mindenkit szakszervizünkbe!


Kedves jelenlegi és jövőbeli partnereink,

ezúton szeretnénk felhívni a hajótulajdonosok figyelmét Magyarország legrégebbi magántulajdonú motorcsónak-yacht szervizének szolgáltatásaira.

44. éve vagyunk a hajósok szolgálatában,szárazföldön tároljuk a hajókat,garanciális időn belül és túl is szervizeljük az OMC-Johnson-Yamaha-Mercury-Mercruiser -Honda - Kawasaki - Volvo-Penta motorokat

Itt az ideje a tavaszi beüzemelésnek,hajó,motor átnézésének.

Mindenkinek fel szoktuk hívni ősszel a figyelmét a téliesítés fontosságára,enélkül nem szabad nekimenni a télnek.Cégünk vállalja a téliesítést,melyre teljeskörű garanciát vállalunk.Csak idén tavasszal hárman jelentkeztek nálunk azzal,hogy a téliesítés hiánya,illetve nem megfelelő elvégzése miatt szétfagyott a blokkja.Ezen nem lehet spórolni,később jóval többe kerül a javítás.

Mindenkit sok szeretettel várunk szervizünkbe!


EGY KIRÁLYI AJÁNLAT A KIRÁLY MOTORCSÓNAK SZERVIZTŐL!

Tisztelt jelenlegi és jövőbeli partnerünk,hajótulajdonosok!

Idén is sok szeretettel várjuk Önöket hajótárolásra,hajó-motor szervizre!

Nálunk 100 %-os biztonságban érezheti mind a hajóját, mind a benne hagyott értéktárgyait, legyen szó akár vízisíről, mentőmellényről, akár aranyóráról, pénztárcáról, amit a kedves ügyfél a hajójában hagy, az ugyanúgy, sértetlenül és hiánytalanul fogja várni a legközelebbi alkalommal is. Telephelyünkön az éjjel-nappali őrzés megoldott,napközben  a dolgozók, éjszaka és nappal modern VIDEÓ kamera rendszer felügyeli a telepet, mely be van kötve a Rendőrségre is.

Nálunk a sólyázás is 100 %-ban biztonságos, nem kell attól tartani, hogy a hajó esetleg leesik vagy a vonóhorog leszakad, a kollégák szakértelme és sok éves tapasztalata erre biztosíték, erre garanciát vállalunk.

 

HAJÓSOK,FIGYELEM!

Kérjük a tisztelt hajósokat, hogy az alábbi szabályokat a vízi közlekedés során tartsák be:

-az evezősöket, kajakosokat, kenusokat tartsák tiszteletben

-a vízi közlekedés során olyan mértékben közelítsék meg őket, hogy se testi épségüket, se csónakjukat,kajakjukat,kenujukat semmilyen módon ne veszélyeztessék

-lehetőség szerint ne keltsenek túl nagy hullámokat az evezősök közelében,ha véletlenül mégis előfordul egy borulás,legyenek az evezősök segítségére

-érvényesüljön az „élni és élni hagyni” elv

 

Hajólevéllel rendelkező jet tulajdonosok figyelem!

2012-től a Vízirendészet és a Nemzeti Közlekedési Hatóság kiemelten ellenőrzi a jeten lévő platformot.Amennyiben ez véletlenül hiányzik,elveszett,vagy a tulajdonos elhagyta,szervizünk megfelelő díjazás ellenében vállalja a platform felszerelését és fix rögzítését.

 

Kedves partnereink,

ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmüket egy új szolgáltatásunkra.

A Nemzeti Közlekedési Hatóság kijelölésével és engedélyével 2013.júniusától a Király Yacht Kft. és a West Genius Kft. végzi a hajómotorok káros anyag és légszennyező részecske kibocsátási vizsgálatát az alábbi jogszabályok alapján:

75/2005.(IX.29.) GKM-KvVM

7/2002.(VII.29.)  GKM-BM-KVVM

21/2016.(VII.12.)  NFM  rendelet szerint.

Az NKH igazolása alapján a West Genius Kft. elismert próbaállomás hajómotorok javítása,beépítése,üzembe helyezése,üzemállapot ellenőrzés és mérés végzéséhez.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

 

Felkeltettük érdeklődését,hívjon:06-20-9683-021 vagy 06-1-242-2372.

 

 

 

VÍZI JÁRMŰ BIZTOSÍTÁS

Magyarországon GENERÁLI  biztosító foglalkozik vízi jármű felelősség,illetve CASCO biztosításával:

Tájékoztatásuk szerint az itt kötött biztosításokat elfogadják Horvátországban is.

Bővebb információt a feltételekről és árakról az alábbi elérhetőségeken kaphatnak:

Generali: Szekeres Csaba, 00-36- 30 -/ 859-40-12.  Hajóbiztosítási szakértő.

  email; Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.